• Maud

1 jaar geleden.....

Wat vliegt de tijd! Een jaar geleden waagde ik de sprong om mijn eigen praktijk te starten voor tandheelkunde bij paarden. Spijt? Geen moment! Het ondernemen, het kunnen focussen op 1 bepaald stuk diergeneeskunde, kennis delen met collega's, maar vooral een stuk zorg voor mijn paardenpatiënten kunnen bieden waar ik volledig achter sta en waarin ik geloof. Ik bedank iedereen voor het vertrouwen en de samenwerking in 2019 en ik hoop op een mooie voortzetting in 2020!


Happy New Year!!!!


70 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Update maatregelen corona-virus

Beste klanten, De uitbraak van het corona-virus blijft momenteel ons leven en werk beïnvloeden. Tot 28 april zullen de richtlijnen van het RIVM zeker blijven gelden. Desalniettemin probeer ik de tandh