• Maud

Maatregelen corona-virus

Beste klanten,


Zoals iedereen merk ik ook de gevolgen van de maatregelen omtrent de uitbraak van het corona-virus. Het is een uitdaging om enerzijds ervoor te zorgen dat de kans op het verspreiden van het virus zo klein mogelijk is en anderzijds zorg aan te bieden.


Vanaf vandaag (16/3) geldt daarom het volgende:


* Gemaakte afspraken gaan momenteel nog door. Zo niet, dan wordt contact opgenomen.

* Ben je als eigenaar verkouden of ziek, neem dan je verantwoordelijkheid en annuleer de afspraak. Is de afspraak dringend, laat dan iemand zonder klachten het paard aanbieden.

* Per paard is maar 1 begeleider toegestaan. Andere mensen dienen op afstand te blijven.

* Op een grote stal dient het paard op een plaats afgezonderd van andere mensen worden aangeboden. Dus niet op de centrale poetsplaats maar liever op een plek achteraf.

* Voorafgaand aan de behandeling wordt gevraagd om uw handen te desinfecteren en/of handschoenen te dragen. De middelen hiervoor heb ik bij me.

* Nieuwe afspraken worden pas na 6 april ingepland, of nog later indien andere maatregelen door de overheid worden genomen.

* Dringende behandelingen worden afgesproken in overleg.


Deze maatregelen kunnen ieder moment wijzigen. Ik wens iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijden van onzekerheid. Het doel is om deze crisis zo vlug mogelijk de baas te worden en dit gaat alleen als we allemaal onze bijdrage leveren.


Succes!!


Maud Smedts

76 keer bekeken